Zimní sukně

Pohodlí a ženskost si nemusíte odpírat v létě ani v zimě. Hřejivé materiály dělají ze zimních sukní must have kousek, ať už máte ráda nesmrtelnou eleganci, nebo jste spíše sportovně založená duše.

Náš tip

Vsaďte na nesmrtelné pepito

Ikonický vzor, ​​který se poprvé objevil v 18. století, si pořád drží své místo ve světě módy.

Střídání světlých a tmavých geometrických ploch často vidíme v podzimních a zimních kolekcích Chanel či Dior a na tlustší látky kabátů či sukní jsou jako stvořené. Dlouhá zimní sukně v kombinaci s černou bundou a koženými kozačkami vytvoří působivý elegantní outfit.

Elegantně za každého počasí

Pokud milujete sukně a nechcete se jich vzdát, ani když teploty venku pořádně klesají, zimní sukně si ve vašem šatníku určitě najde místo. Vybírat můžete z pletených modelů, hrubších hřejivých látek a materiálů jako vlna či kašmír, abyste pro krásu nemusela trpět chladem. V nejnovější kolekci naleznete krásné kousky, které snadno sladíte ke kabátu.

Už máte svou zimní sportovní sukni?

Prošívaná zimní sportovní sukně, kterou můžete nosit přes legíny, džíny i lyžařské kalhoty, vás výborně ochrání před větrem a obléknout si ji můžete na procházku, ale klidně i do města. Díky praktickým zipům si můžete rozparek upravit vždy tak, jak potřebujete, aby vás neomezovala v pohybu. Vyzkoušíte ji tuto sezónu?