Sukně s páskem

Sukně s páskem jsou všestranné, moderní a půvabné. Navíc je můžete nosit bez ohledu na roční období. Stačí si vybrat lichotící střih a barvu pro svou postavu. Dáte přednost plisované, džínové, pouzdrové nebo zavinovací?


 

Náš tip

Vysoký pas dokáže zázraky

Sukně s páskem sluší každé ženě, tvar ani barva přitom nehrají velkou roli. To pravé kouzlo spočívá v umístění přepásání.

Pokud si chcete v pase pár centimetrů ubrat či působit více symetricky, sáhněte po sukni s vysokým pasem, kde je pásek umístěn do nejužšího místa. Chlapeckým postavám prospěje volnější střih, oblejším tvarům naopak sedne spíše černá pouzdrová sukně s páskem.

Detail, na kterém záleží

Sukně patří k dámskému šatníku od nepaměti, zdůrazňuje totiž nohy a vyzdvihuje ženský půvab. Jak ale na to, aby vám opravdu lichotila? Vezměte si na pomoc pásek! Ten je tím pravým elegantním detailem, jak dokonale rozdělit postavu a zdůraznit ženskou siluetu. Jestli zvolíte trendy džínovou sukni s páskem, splývavou nebo nestárnoucí pouzdrovou, to už záleží na situaci a vašich preferencích.

Ženskost neznamená odhalenou kůži

Pokud svým šatníkem toužíte prohnat vlnu ženskosti, vzpomeňte si na šarmantní šatník Diane Keaton. Ta si libuje v dlouhých sukních s páskem – a čím výraznější, tím lepší. Právě ona je důkazem, že dlouhá sukně nikdy nezestárne a budete v ní vypadat skvěle, ať je vám 8 nebo 80 let. V zimě se perfektně doplňuje s rolákem, v létě k ní oblékněte trendy crop top, vždy budete mít šmrnc.