Jednodílné plavky s kosticemi

Mini bikiny nejsou váš styl a raději byste něco méně odvážného? Snadná pomoc. Jednodílné plavky s kosticemi schovají i drobné nedostatky a zároveň vyzdvihnou vaše přednosti. Další skvělá zpráva je, že jich pro vás máme na výběr opravdu mnoho.

Náš tip

U moře v plném stylu

Doby, kdy bylo takřka nemožné sehnat pěkné jednodílné plavky s kosticemi, jsou naštěstí dávno pryč. Výrobci již dávno pochopili rozdílné potřeby žen, a tak je dnes výběr jednodílných plavek obrovský. Na babičkovské střihy a vzory tedy rovnou zapomeňte.

Jednodílné plavky s kosticemi hýří pestrými barvami a o spoustě z nich se nebojíme říci, že jsou zatraceně sexy. Vyberte si kytičkované, s geometrickým vzorem, proužkované nebo třeba puntíkaté jednodílné plavky s kosticemi ještě dnes.

Kdy využijete jednodílné plavky s kosticemi?

Jednodílné plavky se hodí pro všechny ženy, které se necítí komfortně v bikinách a zároveň potřebují podporu pro plnější poprsí. Díky všité kostici vytvarují vaše přednosti a odvedou pozornost od nedokonalostí. Kromě toho jsou jednodílné plavky s kosticemi vhodné na jakékoliv plážové a vodní sporty, při kterých by vás dvoudílné plavky mohly velice snadno zradit.

Zeštíhlující plavky pro váš dokonalý pocit

Ne každá žena se cítí příjemně, když nastane čas svléknout se do plavek. Žádná ale rozhodně nechce sedět v létě doma, zatímco si jiní užívají vody a sluníčka. Výrobci to moc dobře vědí, a tak si kromě plavek pro plnoštíhlé můžete koupit i zeštíhlující plavky. Ty jsou vyrobené z materiálů, které dokonale stáhnou problematické partie. Vy si díky tomu konečně budete moci užívat léto naplno a bez starostí.