Dámské kraťasy s laclem

Pamatujete si, co frčelo v 90. letech? Ano, byly to právě lacláče! Skvělá zpráva je, že jsou znovu k dostání, a navíc ještě lepší než kdy dřív! Milují je celebrity, hvězdy Instagramu i známé modelky. Necháte se zlákat i vy?

Náš tip

Laclové kraťasy pro dospělou ženu? ANO!

Džínové kraťasy s laclem jsou tenký led. Stejně tak jako mohou být vrcholně módní záležitostí, mohou být také obrovským průšvihem.

Basic tričko je železným základem, s crop topem budete rafinovaně sexy i bez plochého bříška a s jedním ramenem spadlým vytvoříte neotřelý ležérní outfit do města i na neformální schůzku. Pokud nejste módní přeborník, raději se vždy držte módního minimalismu.

Oprašte trendy z devadesátek

Jsou zábavné, jsou in, jsou mladistvé. Skočte do lacláčů rovnýma nohama a oživte svůj šatník v rytmu zlatých devadesátých let. Snadno tak dáte vyniknout své kreativitě i krásným nohám, jen pozor na školácký dojem. Zejména dámy zralejšího věku by měly klást důraz na elegantní doplňky a kombinaci s jednoduchou košilí, která je vždy trefou do černého.

Pohrajte si s barvami a strukturami

Džínové kraťasy s laclem elegantně? A proč by ne, zvolte jednoduchý střih, přidejte saténovou košili ozdobenou vázankou, k tomu třpytivé doplňky a ženský outfit je na světě. Stejně dobře bude fungovat také sukně s laclem. Nemusíte se dokonce držet ani klasické modré. Vystupte z řady a oblékněte pestrý růžový či žlutý denim, takovým outfit je pro léto jako stvořený.