Zlaté šaty

Zlaté šaty jsou skvělou volbou pro svatební párty nebo vánoční a formální večírky. Je jen na vás, zda si vyberete třpytivé či matné. Na Modio.cz najdete luxusní kousky od známých i méně známých značek.

Náš tip

Objevte kouzlo saténu. Buďte za dámu

Každý bujarý večírek či párty rozzáří zlaté saténové šaty s vodou a špagetovými ramínky, které jsou elegantní a zároveň dostatečně svůdné, abyste se v nich cítila naprosto neodolatelně.

Při výběru doplňků se držte raději při zemi a sáhněte nejlépe po těch decentních černých, udržíte si statut hvězdy večera nadobro!

Zlaté šaty se hodí na svatbu, ples i párty

Líbí se vám třpytivé metalické barvy s intenzivními odlesky? Pak jsou pro vás jako stvořené zlaté šaty, které přímo volají po nějaké slavnostní události, kde mohou využít svého potenciálu naplno. Radost, smích a všeobecné veselí z nich přímo čiší na všechny strany. Stanou se vám tak dokonalým doprovodem na svatbu, ples či jakoukoliv jinou společenskou událost.

Zlaté společenské šaty v mnoha variantách

Ráda byste ve společnosti zazářila, ale na dlouhé zlaté šaty s flitry se necítíte? Skvělou volbou pro vás budou třeba vrstvené šaty se zlatou spodnicí nebo šaty v tlumených tónech se zlatými detaily. Věřte, že si díky nim zlatou barvu natolik zamilujete, že si hned pro další příležitost pořídíte celozlaté luxusní šaty.