Squid Game oblečení

Už žádné další nudné oblečení! Dejte ostatním najevo, čeho jste fanouškem. Na Modio.cz najdete originální trička i mikiny s motivy populárního seriálu Squid Game (Hra na oliheň).

Náš tip

Fandíte Squid Game? Dejte to všem najevo!

A můžete začít rovnou pěkně ve velkém – soupravami, které vycházejí z těch, jež nosili žáci škol v Jižní Korei v 70. letech.

Pokud až tak odvážní nejste, vsaďte na trička s vyobrazením hlavního hrdiny nebo na kousky s jednoduchými geometrickými motivy, které vycházejí ze znaků korejské abecedy. Celkový look dotvoří bílé Vans tenisky, které nosili všichni účastníci hry.

Squid Game: hra o život a velké peníze

Squid Game začíná poměrně nevinnou dětskou hrou, která následně uvrhne hlavního hrdinu do krvavého souboje o velké peníze. Pravidla jsou jasná: hráč nesmí přestat hrát, hráč, který odmítne hrát, bude vyřazen (usmrcen), hry mohou být ukončeny, souhlasí-li většina. Kdo by se ale vzdal odměny ve výši zhruba 836 milionů Kč? A tak se roztáčí šílená hra, na jejímž konci zbyde jen jeden milionář a 455 mrtvých.

Proč jihokorejský seriál Squid Game zaujal celý svět?

Není zcela běžné, aby jihokorejské seriály vítězily v žebříčcích popularity. Seriál Squid Game je však jiný. Co stojí za jeho úspěchem? Kromě tajemného nádechu a asijského syrového stylu bychom za úspěchem Squid Game mohli najít i celkem výstižnou paralelu k dnešní společnosti. Chudoba, zoufalství, touha po bohatství a moci, elity ovládající dění… to vše lze najít v pozadí a ztotožnit se s tím.