Pruhované šaty na ramínka

Námořnický styl se vrací do módy každou sezónu. Nesmrtelné proužky se dokonale hodí pro pohodové letní dny strávené u vody. Vybrat si můžete klasické bílo-modré pruhované šaty nebo odvážnější kombinace s červenou a černou.

Náš tip

Nebojte se ani výraznějších barev a hrubších pruhů

Dlouhé pruhované šaty s kontrastními barvami nelze přehlédnout!

Máte-li chuť zaexperimentovat s barvami a odklonit se od černobílé klasiky, tuto sezónu máte jedinečnou příležitost. Aktuálně letí i odvážné a neočekávané barevné kombinace na proužcích. Frčí zejména zajímavé retro odstíny a výrazné, tlustší proužky.

Módní klasika, kterou prověřil zub času

Proužky jsou in již léta a pravidelně se objevují na přehlídkových molech. Ženy je milují, neboť si díky nim vykouzlí lepší postavu: svislé proužky zeštíhlují, horizontálně zase přidají v požadované oblasti objem. V šatech na ramínka s proužky budete dokonale připravena pro letní sezónu! Prohlédněte si pruhované šaty Bonprix či Only a vyberte si ty pravé.

Máte chuť na pařížský šik?

Bílo-černé pruhované šaty z vás okamžitě udělají stylovou ikonu. Vždyť si vzpomeňte na Coco Chanel či Audrey Hepburn, které proužky povýšily na trend. V kombinaci se zlatými šperky, hnědou kabelkou a bílými teniskami či pohodlnými sandály vytvoříte svěží vzhled. Jako pravá Pařížanka budete také vypadat v modrých proužcích.