Plavky pro plnoštíhlé

Správný výběr plavek není dobré podceňovat. Pokud si potřebujete opticky vytvarovat postavu a ubrat pár kilo navíc, sáhněte po plavkách pro plnoštíhlé. Ty používají chytré optické klamy a triky, které potlačí vaše nedostatky a naopak vyzvednou všechny přednosti.

Náš tip

Využijte optické klamy ve svůj prospěch

Jestli je něco, co vám dokáže v jednodílných plavkách pro plnoštíhlé přidat na sebevědomí lusknutím prstu, jsou to právě optické klamy.

Naučte se hru odstínů využít ve svůj prospěch a můžete vypadat i o několik velikostí štíhlejší. Samotná černá sice zeštíhluje, ale daleko větší sílu má, pokud je strategicky umístěna. Vyzkoušejte pouze pruhy po stranách těla, a uvidíte, jaká kouzla vám v zrcadle předvede.

Jaké vybrat plavky pro plnoštíhlé?

Plavky pro boubelky nemají sice tak široký výběr střihů, ale zato se od nich dočkáte všeho, oč vaše tvary žádají. Pevnost, pohodlí a tvarovací efekt. Plavky pro velká poprsí unesou i opravdu velký objem, plavkové šaty dokážou skvěle zamaskovat nedokonalosti a v tankiny plavkách si plnoštíhlé krásky mohou bez obav zahrát i plážový volejbal.

I dvoudílné plus size plavky vám mohou slušet!

Líbí se vám bikiny, ale žijete v představách, že na ně plnější tvary nemají nárok? Ani náhodou! Oblečte dvoudílné plavky s vysokým pasem pro plnoštíhlé a užijte si skvostného retro dojmu, který jde s postavou „krev a mlíko“ báječně do páru. Jediné, co by vám mohlo uškodit, jsou přidané ozdoby, volánky a žabičkování. Vsaďte na jednoduchost a budete za hvězdu.