Overaly na svatbu

Šaty nejsou váš šálek kávy nebo jen hledáte neotřelý outfit? Zkuste pro změnu společenský overal na svatbu a zaručujeme, že budete sklízet jeden kompliment za druhým!

Náš tip

Overal na svatbu: s čím ho kombinovat?

V létě je jasnou volbou overal bez rukávů. Vsadíte-li na kousky bez ramínek, nezapomeňte na odpovídající podprsenku, abyste nepokazila svůj celkový elegantní dojem.

Co se délky týče, pro společenské příležitosti vypadé lépe overal s dlouhými nohavicemi. Pokud je však dress code volnější, můžete si vzít i kraťasový overal.

Originální společenský outfit? Vezměte si overal!

Přišla vám pozvánka na svatbu s doporučením na společenský dress code, ale vy se na šaty necítíte? Nebo toužíte po něčem originálním? Pořiďte si společenský overal na svatbu, který využijete i pro jiné slavnostní a formální příležitosti. Vybrat si lze z různých střihů a barev, myslete však na to, že vybíráte-li outfit na svatbu jako host, je zapovězena bílá barva, která je vyhrazena pouze pro nevěstu.

Overaly dle typu postavy

Zdálo by se, že společenský overal na svatbu je jen pro dokonalé postavy, není to však pravda – vždy záleží na střihu. Máte-li rovnou chlapeckou postavu, zvolte overal s páskem, který vytvaruje vaše křivky. Řadíte-li se k plnoštíhlým ženám, vyberte si elegantní overal na svatbu z jemnějších splývavých materiálů se širokými nohavicemi, jenž vyrovná proporce a v kombinaci s podpatky vypadá neodolatelně.