Dámské flanelové košile

Flanel nikdy nevyjde z módy! Jedná se totiž o typ oděvu, který si dokázal udržet určitou konvenčnost a zároveň se vyvíjel a pouštěl do nových oblastí, jako jsou výrazné barvy a nové potisky. Flanelová košile je tak ztělesněním pohodlného a ležérního stylu.

Náš tip

Párové outfity vás dostanou

Ukažte světu, že k sobě patříte! Kostkovaná flanelová košile je dokonale unisex. Aby také ne, je praktická, pohodlná a velmi slušivá.

Červená, modrá či zelená flanelová košile bude slušet vám i muži vašeho srdce. Pak už jen stačí přidat tmavé džíny, polorozvázané traperky a uvolněný lumber styl je na světě.

Pověste na hřebík saka a bundy, vedou flanelové košile

Také tak milujete flanelové košile? Svým hřejivým objetím se probojovaly nejen na přehlídková mola, ale i do našich domácností. Jsou jako stvořené pro vrstvení a každodenní nošení. Tloušťku materiálu volte dle venkovních teplot. V teplejším období nahraďte flanelem klidně i svou oblíbenou bundu, váš outfit ihned dostane úplně nový rozměr. Dojem bundy umocňuje zejména zateplená flanelová košile s kapucí.

Šaty či košile? Vyberte si podle nálady

Dlouhá flanelová košile otevírá mnoho možností oblékání. Oceníte ji zejména v nevyzpytatelných dnech, kdy je velmi proměnlivé počasí. Oblékněte k ní jednoduché kalhotytenisky. Jakmile se oteplí, kalhoty lze sbalit jednoduše do kabelky. Expresně tak vytvoříte pohodlný a vzdušný look. Po celý den se díky tomu budete cítit příjemně, a přesto nemusíte slevovat na stylu.