Mikiny Harry Potter

Vstupne s námi do světa kouzel a oblečte se do barev Rokfortu – jen pro opravdové fanoušky. K dispozici jsou dámské, pánské i dětské mikiny s odolnými potisky bradavických kolejí.

Náš tip

Harry Potter mikina jako dárek? Perfektní nápad!

Věcí s tématikou Harry Potter nemá věrný fanoušek nikdy dost. Vaší polovičce můžete darovat Harry Potter mikinu a děti zas potěšíte hračkami nebo tričkem s čarodějnickou tématikou. Možností je nekonečno.

Dobře si však ověřte pro člena jaké fakulty nakupujete! Nikdo z Nebelvíru přece nechce dostat Zmijozel mikinu nebo hůlky – to by nemuselo dopadnout nejlépe.

Harry Potter mikiny pro malé i velké

Je úplně jedno, kolik je vám let, Harry Potter mikiny potěší malé i velké fanoušky! Tematické Harry Potter věci nikdy nejsou špatný nápad – chcete být součástí Bradavic? Stačí obléct svůj oblíbený kousek a ponořit se do úžasného světa fantazie.

Harry Potter merch pro sběratele

Licencované Harry Potter předměty nesmí chybět ve sbírce žádného skalního fanouška. Děti budou mít radost z každé Harry Potter hračky, ať už je to hůlka nebo figurka, ale svou lásku k filmu či knihám můžete ukázat i jinak – Harry Potter doplňky jako kabelka vás mohou doprovázet všude, kam se vydáte!