Lesklé šaty

Čeká vás jiskřivá noc? Pořiďte si jiskřivé šaty z naší nejnovější kolekce, se kterými vytvoříte dokonalý glam vzhled. Hitem jsou bílé, stříbrné, šedé i černé lesklé dlouhé šaty. Nechte své oblečení vyprávět...

Náš tip

Vsaďte na černé lesklé šaty jednoduchého střihu

Třpytky jsou samy o sobě velmi výrazným prvkem, proto nejlépe vyniknou na méně komplikovaných střizích.

Lesklé šaty nevyžadují mnoho výrazných doplňků a šperků – právě naopak, v tomto případě je méně vždy více. V nadčasové černé barvě získáte elegantní, luxusní kousek ideální pro spoustu příležitostí od firemního večírku po rande.

Zazařte na společenských událostech

Lesklé materiály jsou populární zejména u společenských oděvů. Dlouhé lesklé šaty jsou jako stvořené pro speciální příležitosti, když chcete oslnit v nepřehlédnutelné róbě. Neodolatelné, lesklé saténové šaty, za které by se nestyděly ani celebrity na červeném koberci, z vás udělají femme fatale. Objevte pro sebe ty pravé!

Noste třpytivé šaty se stylem

V lesklých a třpytivých šatech se každá z nás cítí trochu jako princezna. Jak ale nosit sexy lesklé šaty, abyste si nepřidávala kila navíc? Lesklé materiály totiž nemají moc zeštíhlující efekt, proto v problémových partiích volte raději tmavší barvy a tam, kde si naopak přejete přidat na objemu, hledejte světlé odstíny.