Jednodílné plavky bez ramínek

Jednodílné plavky bez ramínek nebo s odnímatelnými ramínky zajistí perfektní letní opálení bez vypálených bílých pruhů. Vybrat si můžete klasické černé, výrazné oranžové, ženské květované nebo půvabné pastelové. V kurzu jsou rovněž poutavé grafické potisky, nadčasové pruhy a divoké zvířecí vzory.

Náš tip

Sexy plavky, ve kterých rozkvetete

Více látky dává větší prostor pro kreativitu. Podlehněte trendy florálním vzorům a nechte rozkvést i své plavky bez ramínek.

Výhodou je, že decentní střih bude lichotit jak mladým dívkám, tak i zralejším dámám. Pokud se chystáte na divoké vodní radovánky, budou se vám jistě hodit také přídavná ramínka, která lze kdykoliv zase odepnout.

Tajný trik pro dokonalou letní postavu odhalen!

Jednodílné plavky jsou rok od roku stále více oblíbenější. Nepůsobí okázale, jsou vždy lichotivé a perfektně se vám přizpůsobí. Oceníte je zejména v případech, kdy se na dvoudílné tak úplně necítíte. Také vás lépe ochrání před ostrým letním sluncem. Drobnému hrudníku budou slušet push-up plavky s volánkem či šněrováním přes prsa, oblejší postava zase ocení černé plavky bez ramínek.

Jednodílné plavky bez ramínek ve vintage duchu

Chcete na pláži působit dokonalým dojmem postavy z amerického retro plakátu? Pak budete potřebovat puntíkované plavky bez ramínek s efektním zavazováním za krk, červený šátek do vlasů a rudou rtěnku. Shlédněte se v pin up stylu, který je důmyslnou ženskou zbraní, jak neukázat příliš mnoho, a přesto působit vždy sexy a svůdně.