Dámské saténové košile

Móda roku 2000 je zpět! Cyklo šortky, loga, krátké sukně a mnoho dalších zapomenutých trendů se opět vrací. Jedním z takových trendů, který znovu vstoupil do našeho šatníku, je vysoce lesklý satén.

Náš tip

Retro prvky v moderním pojetí

Jestli něco umí dámskou saténovou košili opravdu povznést, jsou to široké manžety, všité vázanky a dlouhé cípy límečku. Vyvolávají tu správnou míru retro dojmu, abyste se v ní stále cítila jako žena nového tisíciletí.

Skvěle se vám budou kombinovat zejména světlé barvy. Pořiďte si bílou saténovou košili, k ní camel kalhoty s vysokým pasem, zajímavé doplňky a užijte si svěžího retro outfitu naplno.

Saténová košile vám dodá na svůdnosti

Černá saténová košile bez nadsázky vyvolává dojem luxusu a svůdnosti, který každé dámě dodá mimořádnou dávku ženského šarmu. O trochu umírněnějším dojmem působí zemité či pastelové tóny. Zejména ve spojení s džínami či maxisukní lze vytvořit praktický, ale něžný ženský outfit. Která bude ta vaše?

Nebojte se vzorů

Že saténu sluší jen jedna barva? Ale kdeže, současné trendy hlásají palec nahoru veškeré extravaganci, která vás napadne. Nebojte se tak skočit do geometrických, florálních i „patch“ vzorů rovnýma nohama. Kombinujte na saténové košili červenou, zelenou, modrou i oranžovou, a klidně vsaďte i na módní „pyžamovou“ soupravu s kalhotami. Tento módní trend se vám pro své pohodlí i nevšednost jen tak neomrzí.