Dámské květované košile

Pokud chcete letos v létě ukázat svou ženskou stránku, květované košile jsou tím nejlepším způsobem, jak toho dosáhnout. Zalichotí vám tím správným způsobem a vypadají tak svěže a elegantně.

Náš tip

Nechte rozkvést svůj šatník

Květovaná košile si nejlépe rozumí s černými nebo bílými džínami. Vymýšlení outfitu vám tak nezabere víc než pár chvil, díky čemuž vám ještě zbyde spousta času na účes a ranní pohodu.

Volnou košili na knoflíky stačí pouze vpředu zastrčit do kalhot a jednoduchý, přesto velmi líbivý, outfit je na světě. Nezapomeňte ani na výraznou rtěnku, ta pozvedne celý váš vzhled na další level.

Květovaná košile dokáže s vaší náladou zázraky

Ať už nosíte formální oblečení z lásky k eleganci nebo tento dress code vyžaduje vaše práce, snažte se vyhnout přehnané střídmosti. Bez trochy barev a kreativních prvků se může snadno stát, že sklouznete k nudnému až učitelskému dojmu. Není však nic jednoduššího, než do své strohé rutiny zapojit veselé košile s květy. Uvidíte, že se vaše kancelář rázem projasní.

Velký či drobný vzor?

Košile s květinovým vzorem působí romanticky, něžně a sluší i plnějším křivkám. Pokud si ale úmyslně nechcete přidat nějaké to kilo navíc, raději zapomeňte na velké květy. Máte vysokou a štíhlou postavu? Pak vám naopak velké květy budou slušet, navíc dokážou přidat drobnému hrudníku na plnosti, a to zejména v kombinaci s volnými rukávy.