Šaty s kapsami

Dámské šaty s kapsami jsou vysoce praktickým kouskem, který se těší velké oblibě. Hledáte letní šaty s kapsami, mikinové či balónové? Na Modiu na vás čekají stovky modelů, stačí si jen vybrat ten svůj.

Náš tip

Pohodlí, kterého se nebudete chtít vzdát

Pokud doma nechcete mít jen skříň plnou oblečení, které nemáte s čím kombinovat, pořiďte si univerzální šaty s kapsami v rovném jednoduchém střihu a vaší oblíbené barvě, které budete nosit po celý rok.

V horkých dnech vsaďte na krátké šaty, jež si můžete vzít třeba k černým chelsea botám na platformě a moderní kožené bundě. Vedle samozřejmě nešlápnete ani s legínami a teniskami.

Šaty s kapsami oceníte na ven i na doma

Vyrazit v létě ven bez kabelky? Jasně! Pořiďte si šaty s kapsami na boku a mějte klíče a mobil vždy při ruce. Ať už máte rádi sportovní, elegantní, něžný či bohémský styl, kapsy udělají z každých šatů nejoblíbenější kousek vašeho šatníku. Ultimátního pohodlí se nemusíte vzdávat ani doma, v takovém případě budou ideální volné domácí šaty s kapsami, které můžete obléci k nedělní snídani i na procházku se psem.

Sportovní šaty s kapsami od předních značek

Je vám blízký sportovní styl a bez tenisek nedáte ani ránu? Pak jsou tu pro vás mikinové či teplákové šaty s kapsami či klokaní kapsou a kapucí, ve kterých budete vypadat stylově i ležérně zároveň. Neuvěřitelné pohodlí snad ani nemusíme zmiňovat! Šaty můžete nosit jen tak nebo i s kalhotami či legínami. V létě vám budou slušet tričkové šaty s kapsami, které se hodí k teniskám i sandálům.