Crop top plavky

Víme, jak těžké je najít plavky, které jsou stylové a zároveň pohodlné. Ať už surfujete na vlnách, lenošíte u bazénu nebo se chystáte s dětmi do aquaparku, crop top plavky zvládnou splnit obě funkce. Perfektní řešení pro zábavu na slunci!


 

Náš tip

Crop top plavky s florálním motivem jsou hitem sezóny

Jste vášnivou pěstitelkou monstery a svou lásku k rostlinám chcete dát najevo všem kolem? Proč ne třeba na plavkách s florálním motivem!

Ten je nyní velmi aktuální a na pláži vás v takových plavkách nikdo nepřehlédne. Hezké stylové plavky crop top naleznete například v nabídce značky Rellegica. Nezapomeňte je doplnit slaměným kloboukem.

Dámské plavky crop top sluší každé ženě

Plavky crop top jsou ideálním řešením pro ženy, které si nejsou jisty svojí postavou a v klasických dvoudílných plavkách se necítí dobře – vždyť se jen podívejte na Kardashianky, které crop topy milují. V crop top plavkách vyniknete, ať jste štíhlá, nebo ne až tak docela, vysoká i nízká, protože přitahují pohled k nejštíhlejší části ženského těla.

Nejpopulárnější barvy, vzory a střihy

Na Modio si každá žena přijde na své, na výběr je hned několik rozmanitých střihů: crop top plavky ke krku, dlouhé i kratší, s průstřihy a dlouhými rukávy, jednobarevné i vzorované. Crop top z plavkoviny s rukávy s ochranou před slunečním zářením ocení všechny bledule, které se hned spálí. Díky univerzálnímu střihu jej využijete i k legínám či šortkám.