Billie Eilish merch

Objevte trička, mikiny, tepláky nebo třeba batohy s logem či obrázkem talentované americké zpěvačky Billie Eilish. Udělejte si radost novým kouskem ještě dnes.

Náš tip

Billie Eilish tričko jako dárek? Skvělá volba!

Máte-li ve svém okolí zarytého fanouška této zpěvačky, bude výborným dárkem Billie Eilish merch.

V nabídce najdete trička s portrétem zpěvačky nebo mikiny či batohy v jednodušším stylu. A jelikož je to Billie Eilish, má veškerý merch genderově neutrální střihy a barvy, takže s ním nadchnete kohokoli bez rozdílu pohlaví.

Kdo je Billie Eilish a čím se proslavila?

Billie Eilish se do povědomí dostala písní Ocean Eyes, která se stala senzací na SoundCloud. Následující hity Six Feet Under, Bellyache nebo Bored ji pak vystřelily na přední příčky hitparád a Billie začala vyprodávat koncerty – včetně toho ve Foru Karlín, který se vyprodal za 4 minuty, načež byl přesunut do O2 arény. Billie Eilish ale není jen o hudbě, významný je také její módní styl, který boří stereotypy.

Billie Eilish oblečení: oversize móda v neutrálním stylu

Jedno z nejoblíbenějších hesel zpěvačky je: „nemusím ukazovat své tělo, abych se proslavila“. Hlasitě vystupuje také proti bodyshamingu, tzn. posměškům na adresu fyzického vzhledu. Jejím prostředkem v boji je osobitý look, který si vytvořila – oversize oblečení a genderově neutrální barvy a střihy. Billie Eilish se tak velkou měrou podílí na bourání stereotypů nejen v hudební branži, ale i všude kolem nás.