Plyšové kabáty

V chladném počasí se na módní scénu pravidelně vynořuje plyšový kabát. Tento měkký, příjemný společník do nehostinného počasí si získal srdce všech milovnic ležérních a stylových outfitů.

Náš tip

Černý plyšový kabát vám nesmí chybět

Černá je v kurzu vždy a chcete-li se z domu v chladných dnech vypravit jako zabalená v hřejivé dece, černý plyšový kabát se o vás postará a ještě budete vypadat i stylově.

K crop topu a džínám se bude díky své struktuře a lesku perfektně hodit. Rovněž jej můžete ze skříně vytáhnout, pokud se chystáte na rande, je prostě univerzální!

Plyšový kabát dobře vypadá a snadno se kombinuje

Zalovte v kolekci Trendyol nebo Koton a vyberte si ten pravý! Nosí se sladký dívčí styl, ve kterém omládnete, nadčasová elegance nebo svěží sportovní styl a oversize modely. Praktický je plyšový kabát s kapucí – ta zahřeje hlavu, začne-li foukat. Obléknout si ho můžete prakticky k čemukoli od šatů až po džínytop.

Retro hlásí návrat na scénu

Výrazným trendem poslední doby je návrat retra, takže je-li vám tato módní vlna sympatická, tuto sezónu si určitě pořiďte plyšový kabát na zip ve stylu 70. let, který dodá vašim outfitům tu správnou šťávu. Z barev můžete vsadit na krémovou, hnědou, béžovou, ale také červenou, bílou nebo pastelové odstíny.