Plesové šaty pro plnoštíhlé

Zazařte na plese v krásných šatech, které rafinovaně zvýrazní vaše přednosti a chytře zamaskují kila navíc. Prohlédněte si bohatou nabídku značek Guess, Trendyol nebo Camaïeu a protančete noc jako Popelka.

Náš tip

Plesové šaty pro plnoštíhlé s véčkovým výstřihem

To, že některé střihy, zejména splývavý, dokážou hotový zázrak, asi už víte. To stejné však platí i o výstřizích na šatech.

Máte-li silnější krk a chcete působit štíhlejší, měla byste se vyhnout kulatému výstřihu a zvolit raději véčkový výstřih. Jeho hloubku na některé formální společenské události sice limituje etiketa, ale sluší i dámám s plnějším poprsím.

Úchvatné plesové šaty pro plnoštíhlé

Užijte si plesovou sezónu naplno v těch nejkrásnějších šatech. I dámy s plnějšími tvary mohou díky kvalitním materiálům vyzařovat sebejistotu a sbírat komplimenty. U nás si vyberete z dlouhých nebo krátkých, jednoduchých empírových, romantických princeznovských nebo nepřehlédnutelných modelů ideálních pro váš slavnostní outfit.

Styling na ples jako od profesionála

Nenechávejte výběr plesových šatů na poslední chvíli. Nezapomeňte na vhodné doplňky, ale nepřehánějte to s nimi. Méně je někdy více, zvláště pokud jsou samotné šaty dost výrazné. K třpytivým nebo krajkovým šatům si vybírejte jemnější náušnice, náhrdelníky nebo náramky. Totéž platí i o kabelkách a lodičkách.