Dámské zimní kabáty s kapucí

Když uhodí mrazy, teplý kabát je nezbytnou výbavou. Modely s kapucí jsou praktické a dopřejí vám extra tepelný komfort a ochranu před větrem, sněhem nebo deštěm. Vyberte si z nejnovější kolekce kabát dle vašeho gusta.

Náš tip

Kapuce jako efektní prvek

Trendy hovoří jasně: kabáty s kapucí lemovanou umělou kožešinou jsou tuto sezónu na výsluní a my jsme si je také velmi oblíbili.

Vybírat můžete z kabátů s odnímatelnou kapucí, kterou v případě potřeby odepnete, nebo pevnou kapucí. Prohlédněte si nabídku značek Karl Lagerfeld, Only, Gap, Tom Tailor nebo Vero Moda.

Pestrá nabídka stylů a provedení

U nás naleznete prošívané i vlněné kabáty klasických střihů, oversize modely, elegantní i ležérní, pro každou příležitost. Pokud hledáte výraznější kousek, který dotvoří vaši image, kabát z umělé kožešiny s kapucí ve spojení s vysokými kozačkamikoženými legínami bude to pravé. Vrstvěte a hrajte si s doplňky, abyste vytvořila zajímavý look.

Dámský prošívaný kabát s kapucí v oversize střihu

Oversize střihem v zimním období neuděláte chybu, protože si pod něj bez problémů oblečete i hrubý pletený svetr. Abyste nepůsobila příliš objemně, zvýrazněte si pas páskem. Váš vzhled zjemní i kapuce s příjemným teplým kožíškem, který nejen výborně vypadá, ale také zahřeje, pokud si zapomenete čepici.