Džíny s vysokým pasem

Zvýrazněte své křivky s jedním z nejaktuálnějších trendů ve světě džín! Pořiďte si džíny s vysokým pasem neboli high waist džíny, které vám budou slušet. Zkombinovat je můžete s oblíbenými botami, zastrčenou košilí nebo crop topem.

Náš tip

„Color blocking“ aneb více je někdy více

Klasické džíny s vysokým pasem už možná v šatníku máte – světle modré, tmavě modré, černé… Co byste však řekla na špetku hravosti v podobě více barev?

„Color blocking“ neboli kombinování více doplňujících se barev na jednom kousku oblečení, jako jsou džíny, je stále více vidět u více značek.

Ať už se rozhodnete pro mix světle-tmavě modrá nebo půjdete do živější kombinace v pastelových barvách, takovýmto kouskem určitě dodáte svému šatníku extra šmrnc.

Dámské džíny s vysokým pasem udělají s vaší postavou zázraky!

Chcete si opticky prodloužit siluetu, ubrat pár kilo a zvýraznit pas? Potom do svého šatníku nutně potřebujete zařadit dámské džíny, které mají vysoký pas. Tento rafinovaný střih si získal srdce žen a pokud ještě žádné nemáte, aktuální výprodeje dámských džín jsou ideální příležitostí vyzkoušet tento trend.

Vsaďte na univerzální a snadno kombinovatelné barvy

O dokonalý efekt zeštíhlení se postarají černé džíny s vysokým pasem – spolu s botami na vysokém podpatku tvoří nepřekonatelnou dvojici! Nadčasové jsou také bílé džíny s vysokým pasem – působí elegantně, s halenkou či zajímavým topem vás okamžitě přemění na skvěle vypadající módní divu.