Volné šaty na ramínka

Volné šaty na ramínka jsou maximálně pohodlné a stylové. Není tedy divu, že budou skvěle fungovat po celý rok. Klíčem ke všem těmto šatům je však dokonalé párování – nezapomeňte proto na podpatky, náhrdelník a kabelku.

Náš tip

Jak nosit bílé volné šaty na ramínka, aby nerozšiřovaly?

Bojíte se, že se ve volných bílých šatech ztratíte a budete působit zbytečně objemně?

Abyste zvýraznila siluetu, můžete je opásat páskem nebo si k nim vzít krátkou džínovou bundu či letní košili provázanou v pase. Další možností je hledat modely se splývavou sukní, která není příliš rozšířena do A a dlouhé náhrdelníky.

Volné letní šaty jsou nejpohodlnější!

Ani v horkých dnech nemusíte dělat kompromisy mezi stylem a pohodlím. Volné šaty na léto na ramínka se sukní do A v populárním stylu babydoll ze vzdušných materiálů se budou skvěle vyjímat na dovolenkových fotkách a pro krásu v nich trpět rozhodně nebudete. Ve volných šatech se méně potíte, jelikož umožňují lepší cirkulaci vzduchu než obtažené kousky.

In jsou romantické s volány, vzorované i jednobarevné

Najděte si střih, který nejvíce lichotí vaší postavě. Nižším dámám sluší kratší střihy, výše si mohou dovolit i dlouhé modely. Volné šaty něco zamaskují, ale není na škodu ukázat v nich i kousek kůže, abyste působili harmonicky a žensky. Zkuste hlubší výstřih na zádech. Vyberte si z nejnovější kolekce značek Only nebo YAS ty své.