Tílka bez ramínek

Tílka bez ramínek jsou stylová alternativa ke standardním tílkům nebo topům s výstřihem. Spadlá ramena jsou ideální pro prodloužení horní části trupu a prodloužení krku. Jedním z nejlepších atributů těchto tílek je, že je lze nosit pro různé příležitosti a místa.

Náš tip

Tílko bez ramínek nechá vyniknout hezká ramena

Top bez ramínek působí velmi žensky a upozorní na krásná ramena. Zejména dámy s postavou hrušky a přesýpacích hodin by jej měly určitě zakomponovat do svých outfitů, aby zvýraznily své přednosti.

Lichotivý střih odhalí ramena a šíji a bílý top bez ramínek dokonale vyzvedne letní opálení. Nezapomeňte si pod něj obléct podprsenku bez ramínek.

Top bez ramínek je ideální na léto

Udělejte si v šatníku místo na parádní letní kousky. Pokud vás už omrzela klasická trička, máme řešení. Tílko bez ramínek je oblíbenou volbou do horkých dnů, takže pokud hledáte stylové a zároveň pohodlné kousky například na dovolenou nebo běžné nošení, ve kterých se budete cítit svůdná a sexy, u nás si zajisté vyberete.

Jaké styly se nosí a jak je kombinovat?

Černý top bez ramínek vypadá skvěle s džínovými kraťasy nebo maxi sukní. Rozhodnete se pro jednoduchý nebo lemovaný volánky či zdobený třpytivými kamínky? Vyztužený top bez ramínek si klidně oblečte i bez podprsenky. Chcete vyniknout na speciální události? Zkuste elegantní top bez ramínek z lesklých materiálů.