Marvel oblečení

Marvel je americké nakladatelství, které se specializuje na komiksy, hrané a animované seriály, celovečerní filmy a videohry. Neodmyslitelnou součástí je Marvel oblečení a doplňky, které rozhodně potěší všechny fanoušky.

Náš tip

Marvel oblečení a doplňky pro děti i dospělé

Merch Marvel obsahuje nejen trička a mikiny, které jsou jakýmsi pomyslným základem, ale také batohy, hodinky, boty, spodní prádlo, pyžama nebo třeba kolečkové brusle Marvel, a to v celé řadě různých designů.

Zajímavostí může být fakt, že doplňky a oblečení Marvel se vyrábí nejen v masovém množství, ale i v limitovaných edicích, které časem získávají na hodnotě a lze je prodat za násobky původních cen – pokud se jich ovšem jejich majitel bude chtít vzdát.

Co je to Marvel a jaké filmy do něj patří?

Americké filmové studio začalo s tvorbou „Marvelovek“ již v roce 1939, tenkrát ještě pod názvem „Timely Comics“. Součástí světa Marvel jsou Avengers, X-Men, Spiderman, Captain America, Thor nebo Daredevil. Jejich děj se odehrává ve fiktivním vesmíru Earth-616 (Země-616) a je vzájemně propojený. Vyznat se v chronologii a souvislostech jednotlivých sérií zvládnou asi jen skalní fanouškové, filmy si ale můžete užít i bez hlubších znalostí.

Jaké postavičky Marvel jsou nejoblíbenější u dětí?

To, jaké Marvel postavičky jsou zrovna nejoblíbenější, je nejčastěji ovlivněno tím, jaký nový film ze série vyjde. Dlouhodobou přízeň si však u dětí drží Marvel oblečení s motivy Spidermana. Můžete jim tak koupit třeba Marvel pyžamo, bačkůrky, spodní prádlo, župan, školní batoh nebo tenisky. A pokud ne Spiderman? Mezi další oblíbené postavičky patří Hulk nebo Captain America.