Groot oblečení

Kdo je vaše oblíbená postava ze světa MCU? Asi se nemusíme ptát dvakrát. Podívejte se na náš výběr oblíbených mikin, triček, plavek nebo ponožek Groot a vyberte si z široké nabídky pánských, dámských i dětských designů.

Náš tip

Celá rodina ve stylu MCU

Jste fanouškem Strážců galaxie? Oblečte do Groot mikiny či trička celou vaši rodinu. Na Modio.cz naleznete modely nejen pro vás, ale také pro vaše ratolesti. Spolu tak můžete tvořit milou fanouškovskou základnu.

Osvěžte svůj šatník a udělejte si radost ještě dnes.

Groot je jedna z nejoblíbenějších postav Strážců galaxie

Groot oblečení potěší všechny fanoušky Strážců galaxie. I vy jste si zamilovali humanoidní dřevo Groota z populární marvelovky? Odteď můžete svého superhrdinu nosit i na mikině! Pohodlný bavlněný kousek ve vaší oblíbené barvě by vám rozhodně neměl chybět. Udělejte si radost ještě dnes.

Groot mikina potěší muže, ženy i děti

Nezáleží na tom, kolik vám je let, pokud jste podlehli kouzlu ikonické hlášky „I am Groot“, není cesty zpět. Groot triko nestačí, v chladnějších dnech budete potřebovat mikinu s Grootem, tak si vyberte podle preferencí: s kapucí nebo bez ní, s klokaní kapsou nebo na zip – je to jen na vás!