Dámské baggy džíny

Trend upnutých kalhot ustupuje a na scéně začínají excelovat wide leg džíny, oversize džíny nebo tolik oblíbené baggy džíny. Na Modio najdete kousky od populárních značek Levi's, Koton nebo Calvin Klein.

Náš tip

Bílé baggy kalhoty nejen v létě

Najděte si střih, ve kterém se budete cítit pohodlně a bude slušet vaší postavě. Jen tak získáte opravdu univerzální a snadno kombinovatelný kousek.

Na léto je jako stvořený celobílý outfit, aby vynikla opálená pokožka. Bílý top, pantofle a baggy džíny s vysokým pasem okořeněné doplňky jsou povinnou výbavou na dovolenou, ale i po návratu do reality je využijete na mnoho způsobů.

S čím kombinovat baggy džíny?

S baggy džínami to musíte umět, abyste nepůsobila až příliš ležérně. Sázka na jistotu je nepříliš volná mikina, ale funguje s nimi i sakopřiléhavý top nebo halenka. S bílou nebo černou nezkazíte nic, ale ani zajímavá a výrazná barva nebude krokem vedle. Totéž platí o topu z madeiry, který zvýrazní vaši ženskost a vyváží celý outfit.

Vyberte si styl podle sebe

Baggy džíny s vysokým pasem, nebo naopak s nízkým pasem? S kapsami, bez nich, s kontrastním šitím, vyšisované nebo s efektním roztrháním? Ať už preferujete jakýkoli styl, u nás najdete pestrý výběr modelů pro všechny typy postav. 90. léta jsou zpět, zařaďte volné džíny do svých každodenních outfitů.