Dámská tílka na běhání

Správně vybrané tílko na běhání, které vás udrží v suchu a pohodlí, může mít zásadní vliv na váš běh, ať už běžíte svých prvních 5 kilometrů nebo maraton. Investujte své peníze do oblečení, které je prodyšné a zvládne dobře odvádět pot!


 

Náš tip

Jaké vlastnosti má ideální tílko na běhání?

Sportovní tílko, ve kterém se chystáte běhat, by mělo být vyrobeno z prodyšného materiálu, dobře odvádět pot a nijak vás neomezovat v pohybu.

Rychleschnoucí tílka s antibakteriální úpravou zabraňují vzniku nepříjemného zápachu. Pokud běháte venku, sáhněte po výraznějších barvách nebo reflexních prvcích – bezpečnost na prvním místě.

Obujte si tenisky a dostaňte se do formy!

Běhání je vášeň. Pokud mu podlehnete, kromě zdravého těla získáte i záviděníhodnou postavu a bude se vám lépe spát. Bez vhodné výbavy to ovšem nebude ono, takže si vyberte pěkné běžecké tílko a další výbavu. Značky jako Nike, Kilpi, Under Armour či Adidas vás svou nabídkou funkčních a stylových běžeckých triček rozhodně nezklamou.

Nejen funkčnost, ale také design je důležitý

Na výběr máte klasická tílka z lehkých materiálů, nejčastěji polyesteru v kombinaci s elastanem, aby se dokonale přizpůsobila postavě. Praktickou volbou bude sportovní tílko s podprsenkou, která je všitá. Získáte produkt 2v1 a nemusíte řešit, jakou podprsenku si obléct. Díky množství barevných provedení tílko snadno sladíte k šortkám na běhání.