Crop topy bez ramínek

Crop topy bez ramínek jsou elegantní, romantické i rozpustilé. Skvěle se hodí třeba na dovolenou k moři – při které oceníte fakt, že crop top zabere v zavazadle jen minimum místa. 

Náš tip

Jak schovat ramínka od podprsenky?

Crop top bez ramínek vypadá opravdu krásně. Ne však v případě, kdy z pod něj necháte vykukovat ramínka od podprsenky.

Řešením jsou podprsenky s průhlednými ramínky, klasické samodržící podprsenky bez ramínek nebo různé varianty nalepovacích neviditelných podprsenek. Odvážnější ženy mohou vyrazit i bez podprsenky.

Jaké podoby může mít crop top bez ramínek?

Crop top bez ramínek může vypadat pouze jako pruh látky přes hrudník. Takový kousek se hodí k dlouhým volným kalhotám nebo maxi sukni – nechcete-li vypadat vulgárně, na minisukni zapomeňte. Další variantou je crop top bez ramínek s krátkým či dlouhým rukávem, který dá vyniknout elegantní linii krku a lze ho nosit jak k dlouhým kalhotám, tak i ke kraťasům a kratším sukním.

Ideální kousek na dovolenou? Crop top!

Líbí se vám crop top bez ramínek, ale v běžném životě pro něj nenacházíte příležitost? Vezměte si ho na dovolenou! U moře se můžete více odvázat, nebudete se v něm potit a ještě vám ušetří místo v zavazadle – což se v době zdražování letenek, kdy spousta z nás cestuje pouze s příručním zavazadlem, opravdu hodí.