Pánské kalhoty na svatbu

Náš tip

Netradiční svatby boří módní pravidla

Jste s budoucí manželkou svobodné duše, které se nenechají svázat škrobenými tradicemi? Užijte si kouzlo rustikální svatby v lese, na louce, statku či zahradě a vykročte do společné budoucnosti stylově.

Letní černé, šedé či béžové kalhoty na svatbu střihu chinos jsou přiměřeně formální a v kombinaci se slavnostními šlemi, motýlkem a manžetkami budete za krále dne. Vykasejte rukávy a klidně přidejte šik klobouk, přírodní svatby totiž dopřávají mnoho prostoru pro kreativitu.

Jak poskládat outfit pro ženicha?

Rozhodl jste se vstoupit do manželství a nyní vás čeká první důležitá otázka: co na sebe? Světlým typům doporučujeme tmavý oblek, ve kterém lépe vyniknete. Může být matný i pololesklý, střih zvolte slim fit s kratším rukávem. Samozřejmě nezapomeňte na pěkné manžetové knoflíčky. Pánské kalhoty na svatbu musí skvěle sedět a ladit se zbytkem outfitu pro případ, že byste později sako svlékl.

Outfit na svatbu jako host

Hosté by měli v první řadě respektovat barevné zadání a celkový ráz svatby, který je zpravidla popsán již v pozvánce. Podle toho volte střihy jednotlivých oděvů i přiměřenou formálnost vašeho outfitu. Nezapomeňte však na pravidlo, které říká, že veškerá pozornost by měla patřit ženichovi. Vynechte vestu a výrazné doplňky, držte se tmavých barev a nemůžete šlápnout vedle.