Dámské ponožkové tenisky

Teniskové šílenství pokračuje! Nejnovější trend? Ponožkové tenisky. Tyto boty jsou vyrobeny ze strečového materiálu, to znamená, že se dokonale přizpůsobí vašim nohám. Navíc jsou praktické, pohodlné a skutečně trendy. Vybrat si můžete černé, bílé i barevné provedení.

Náš tip

Módní lekce pro začátečnice

Nalákali jsme vás na tento nevšední trend? Nemusíte se hned pouštět do zběsilých punkových kreací, stačí si pořídit vzdušné sportovní tenisky s perforovaným svrškem v bílém provedení.

Získáte neotřelou verzi bot, která se skvěle kombinuje! Jen si k tomu navíc užijete mimořádné pohodlí a nevšední design.

Co jsou ponožkové tenisky?

Také trpíte na puchýře z nových bot? Obujte pohodlné ponožkové tenisky, tedy kombinaci tenisek s pružným svrškem obepínajícím nohu jako ponožka, a můžete si jít klidně i zaběhat. Pružná látka se velice dobře přizpůsobí noze, proto se vám nikdy nestane, že by vás tyto boty nepříjemně odíraly. Stylové ponožkové tenisky seženete třeba u značek Nike, Calvin Klein či Michael Kors.

Ponožkové tenisky hýbou světem módy

Občas se v českém módním rybníčku uchytí i extravagantnější trend – právě takové jsou ponožkové tenisky. Pokud chcete experimentovat, nemusíte dokonce zůstat jen u tenisek. Trendy fandí i ponožkovým kozačkám a lodičkám, a že je opravdu o co stát, vás přesvědčí svým vzhledem a variabilitou.