Trendy sluneční brýle pro rok 2020: jaký tvar a styl se letos nosí?

Publikace: 20.07.2020

Módní trendy se neustále mění. Kromě samotného oblečení se přitom vztahují i k nejrůznějším doplňkům, mezi kterými nesmí chybět ani sluneční brýle. Zajímá vás, jaký styl je letos v módě a neměl by vám proto chybět?

Vsaďte na cat eye brýle

Letos v létě rozhodně neuděláte chybu, pokud sáhnete po takzvaných cat eye slunečních brýlích. Ty vznikly již v 50. letech minulého století a od té doby se těší velké oblibě u žen po celém světě. Charakteristický je pro ně kulatý tvar s drobným zašpičatěním u spánků a sluší oválným i obdélníkovým typům obličeje.

Stylové brýle si můžete pořídit mnohem levněji, pokud využijete atraktivní slevy na eyerim.

Obroučky se zvířecími vzory

Leopardí, tygrované nebo nějaké jiné? Zvířecí vzory letošní rok rozhodně ovládly a perfektně doplňují ostatní trendy. Takové obroučky proto najdete například u cat eye brýlí, nebo brýlí ve tvaru geometrických vzorů. Pokud po nich sáhnete, snažte se zvířecím vzorům vyhnout u zbývajících částí vašeho outfitu, aby se vzájemně netloukly.

Brýle ve tvaru masky

Brýle ve tvaru masky proslavily některé celebrity, a to v čele s J.Lo. Po dlouhé době jsou přitom opět v módě. Velká skla se zkrátka těší velké oblibě - skvěle vypadají a navíc před sluncem ochrání kromě očí i citlivou pokožku okolo nich.

Geometrické vzory vládnou letošním trendům

Zapomenout nesmíme ani na výrazné geometrické vzory. Chybu letos neuděláte s brýlemi se sklíčky ve tvaru čtverce, obdélníku, nebo třeba trojúhelníků. Letošní móda je hravá, uvolněná a vy se proto můžete pustit do určité extravagance.

Autor článku