Dětská inspirace pro zimní dny

Publikace: 06.11.2017

Mladé modelky

Některá děvčátka si na módu potrpí už od malička. Někdy si na ni potrpí jen maminky. :-) Pro oba případy tu mám malou inspiraci na zimu. Outfity nejsou moc teplé, takže je nedoporučuji na každý den. Ovšem na nějaké teplejší zimní dny, třeba do divadla nebo na jinou společenskou událost jsou podle mého vkusu skvělé.

Kabátky

Vybrala jsem kabáty, které jsou jednobarevné a dají se tedy lépe kominovat. Záměrně jsem nevybrala černé, protože černý může být zbytek outfitu. Přece jen se pro děti černá zas až tak nehodí. Myslete na to, až budete svému dítěti vybírat něco na sebe. :-)

Šatičky

Zde už sem tam tmavá barva figuruje. Já samozřejmě stále upřednostňuji něco více dívčího. Růžové šaty s límečkem jsou mým favoritem. Navíc se se svou dcerkou (případně mladší sestrou...) můžete sladit, protože se tyto šaty dají sehnat i ve větších velikostech. :-)

Boty a punčošky

Když jsem tuto inspiraci tvořila, měla jsem v hlavě určitou představu, které ouftity nebo kousky bych si představovala. Nejlépe uspěly boty. Nečekala jsem, že je pro malé děti tolik krásnych bot, které vypadají spíše jako pro dospělé. :-) K tomu nějaké hezké punčocháčky, čepici a šálu a zimní oufitek máte hotový! :-)

Autor článku