Stříbrné espadrilky

Stříbrné espadrilky velice snadno zapadnou do vašeho městského i prázdninového šatníku. Vybrat si můžete kousky na klínku, platformě, s otevřenou špičkou nebo s efektním zdobením a krajkou. Od výletů na ostrov až po rande pod širým nebem, tyto osvědčené boty jsou ideálním letním párem.

Náš tip

Kožené espadrilky jsou lehké jako pírko

V létě pověste své oblíbené tenisky na hřebík a vyměňte je za jejich odlehčenou verzi – kožené espadrilky. Hodí se jak ke sportovnějších outfitům, tak k šortkám i kalhotám.

Pokud však sáhnete po rozevlátých letních šatech, dejte raději přednost plátěným espadrilkám na klínku. Pletená podešev z juty působí vždy uvolněně, přesto má každá bota svůj specifický charakter.

Stříbrné espadrilky jsou vysoce variabilní

Patříte-li do tábora milovnic zlaté či stříbrné, jistě dobře víte, že tyto metalické a kovové odstíny jsou, co se týče bot, pokaždé sázku na jistotu. Už nikdy si díky nim nemusíte lámat hlavu, jaké boty zvolit. Jak zlaté, tak stříbrné espadrilky se báječně kombinují s letními outfity a vždy jsou příjemným osvěžením.

Když jsou boty šperkem

Jste-li milovnice všeho třpytivého, nebojte se využít ozdobných broží, kamínků či perliček. Se stříbrnými espadrilkami na klínku, platformě i placaté podrážce si skvěle notují a vy se blýsknete všude, kam vejdete. Výhodou je, že je lze vynést také jako večerní obuv na letní party, navíc budete mít o starost méně, co do výběru doplňků. Blýskavé boty budou šperkem každého outfitu samy o sobě.