Školní batohy pro 2. stupeň

Dětem na druhém stupni už roztomilé pohádkové aktovky do školy nejsou po chuti, navíc vyrostly. Nová, větší a prostornější školní taška je tedy nezbytností. Prohlédněte si náš výběr toho nejlepšího pro starší žáky.

Náš tip

Jednoduchý styl a barevnost v kombinaci s minimalistickým designem

Starší žáci si v tomto věku rozvíjejí individuální styl a jejich preference se často mění.

Abyste nemuseli z tohoto důvodu batoh do školy kupovat častěji, než by se vám líbilo, vybírejte jednodušší modely, které nepodléhají trendům a poslouží celý druhý stupeň. Minimalismus a jednoduchost se nosí pořád.

Ty nejlepší značkové batohy za super ceny

Větší školáci jsou již náročnější a potrpí si na vzhled školní tašky. Ani v tomto věku však rodiče nesmějí slevovat z ergonomických parametrů, pohodlí a kvality na úkor designu. U nás si vyberete dobře: školní batoh pro druhý stupeň Vans, Puma nebo Nike určitě projdou přísnými výběrovými kritérii.

Dostatek úložného prostoru a nenáročná údržba

Batoh pro starší žáky by měl mít dostatečné množství přihrádek pro jednodušší organizaci školních pomůcek, díky kterým se děti budou učit pořádku a systému. Stejně důležité je i kvalitní ucho, aby se dal batoh snadno přenášet v rukou. Jistě oceníte i omyvatelný, vodoodpudivý povrch usnadňující péči.