Pruhované šaty

Proužky jsou hitem každé léto, tuto sezónu se ale nemusíte omezovat jen na teplé měsíce. Svislé či vodorovné, tenké nebo široké – na šatech vypadají všechny dobře.

Náš tip

Proužky nejen na léto

Proužkované šaty se nám často spojují s letním námořnickým vzorem, ale ne vždy to tak musí být.

V tmavších tónech se perfektně hodí také jako celoroční office look, který v zimě doplníte vysokými kozačkami a v létě klasickými černými lodičkami nebo sandálky. Chcete-li si opticky prodloužit vaši postavu – vybírejte svislé proužky.

Pruhované šaty patří k módním stálicím

Pruhované šaty na léto v námořnickém stylu, pohodlné proužkované košilové šaty ideální pro každodenní nošení, letní proužkované šaty na ramínka, dlouhé, krátké nebo midi – pruhované šaty mají mnoho podob a všechny jsou stále v kurzu! Vyberte si oblíbenou barevnou kombinaci, doplňte ji bílou kabelkou, botami a stylová image je na světě!

Jak využít proužkované šaty ve svůj prospěch?

Pruhované šaty mohou opticky vylepšit postavu a to je důvod, proč je ženy milují. Vertikální pruhy vás zeštíhlí a prodlouží figuru. Chcete-li zvýraznit některé partie, oblečte si šaty s proužky v horizontální linii v oblasti, kam potřebujete přidat objem. Pohrajte si se střihy a materiály a najděte své ideální letní proužkované šaty!