Dámské teplé kabáty

Zimní chlad už vás nepřekvapí, když budete mít po ruce ten správný teplý kabát, který vás ochrání s elegancí. Vyberte si ten svůj ze široké nabídky.

Náš tip

Kombinace luxusu a sportovního stylu

Hledáte styl, který září sportovním duchem a zároveň zůstává věrný eleganci? Zkuste kombinaci péřového kabátu od značky Tommy Hilfiger s tmavě modrými tepláky a bílými teniskami!

Tento look je ideální pro volné chvíle ve městě, pro procházky po parku nebo pro setkání s přáteli. Zároveň však dokonale vyhovuje i příležitostem, kde se očekává trochu formálnější styl.

Zima si na vás nepřijde

Zima je tady a s ní přichází i potřeba teplých kabátů, které vás ochrání před větrem a chladem. Vybrat si můžete vlněné kabáty, které mají schopnost udržovat tepelný komfort i při vlhkém počasí, kabáty z flanelu, které jsou úžasně měkké a pohodlné, nebo péřové kabátykabáty s kapucí a kožešinovým lemem, které udrží váš krk a hlavu v teple a zároveň budou vypadat skvěle.

Kabát, který bude odrážet váš styl

Teplé kabáty jsou více než jen ochrana před zimou. Jsou to módní statementy, které odráží osobní styl. Proto na Modiu najdete kousky v různých střizích a s různými detaily, jako jsou kapuce, kapsy, kožešina nebo nášivky. Vyberte si svého favorita u oblíbených značek bonprix, Husky, Tommy Hilfiger nebo Calvin Klein.