Klasika, která nikdy nevyjde z módy!

Publikace: 22.11.2017
Každé roční období má své kousky, které k němu neodmyslitelně patří a bez kterých si jej vlastně ani neumíme představit. Může se jednat o věci, na které se těšíme, jako jsou třeba sluneční brýle, se kterými se vždy automaticky vidím u moře a vykouzlí mi tak úsměv na tváři, ale také kousky, které již tolik „veselé nejsou", jako jsou třeba gumáky a s nimi spojený sychravý podzim (každopádně pokud máte ve svém botníku například takový poklad, jako jsou holínky od Hunter, věřím, že se na ten déšť můžete vlastně i těšit! :D).
Spolu s typickými sezónními kousky by váš šatník měl ale obsahovat také věci, se kterými nikdy nešlápnete vedle, jsou univerzální, a i kdyby jste tak třeba několik měsíců obchody obcházela obloukem, díky nim může být váš outfit stále aktuální a trendy :). Kousky, o kterých mluvím, jsou módní stálice, a i když se objevují v různých variacích, platí, že podstata zůstává stejná a nikdy tak neuděláte chybu, když svůj šatník doplníte o kvalitní kousky, které by v něm zkrátka neměly chybět.

Jaké to jsou?

Roláky, výrazné pásky, které můžete vzít přes šaty, svetry, ale dokonce i kabátky, kalhoty do pasu nebo klidně i široké palazzo kalhoty, které vynosíte jak v létě, tak s kozačkami v zimě a spolu s lodičkami nebo sandálkami v nich zase zazáříte na každé párty! :)

A jak tyhle univerzální kousky nakombinujete vy?

Autor článku