Chytré hodinky Samsung Galaxy Watch. Zbytečnost, nebo nezbytnost? (Recenze 2019)

Publikace: 22.07.2019

Dříve platilo, že kdo nemá chytrý telefon, jako by nebyl. Nyní to samé platí i o chytrých hodinkách, které jsou nejen stylovým doplňkem, ale také praktickým společníkem pro sport a volný čas. Chcete využívat funkce chytrých hodinek, ale zároveň hledáte takové, které budou k nerozeznání od klasických? Pak by vaší pozornosti neměly uniknout hodinky Samsung Galaxy Watch. Na co tyto hodinky lákají a co o nich říkají jejich uživatelé? Rozhodněte se podle našeho 4hodinového průzkumu trhu, který vám odhalí jejich klady a nedostatky.

O hodinkách Samsung Galaxy Watch

Hodinky jsou charakteristické elegantním designem a řadou skvělých funkcí. Na první pohled vás zaujme kulatý ciferník s rozlišením 360 na 360 pixelů krytý odolným sklem Corning Gorilla Glass DX+. Velkou předností hodinek je až 80hodinová výdrž baterie na jedno nabití, interní paměť s kapacitou 4 GB a komptabilita se systémem chytré domácnosti SmartTHING. Hodinky umí měřit teplovou frekvenci, sledují vaše cvičení a přinášejí podrobný přehled o životním stylu.

Věděli jste?

Hodinky Samsung Galaxy Watch jsou schopné sledovat i míru stresu. Ve chvíli, kdy ji překročíte, nabídnou vám dechová cvičení, která vás zklidní.

Hodinky umí měřit teplovou frekvenci, sledují vaše cvičení , kvalitu spánku a přinášejí podrobný přehled o životním stylu.

8 důvodů, proč je koupit

  • Zákazníci si opakovaně chválí vzhled hodinek.
  • Kladné body si odnesla i možnost výměny řemínku.
  • Pozitivních recenzí se dočkala také vysoká výdrž baterie. „Výdrž lepší než jsem čekal. Vypínání/Rozsvícení displeje funguje skvěle, a tak není důvod mít ciferník neustále rozsvícený. Baterie mi tedy vydrží 3 dny, což považuji za dostatečné. Navíc v kombinaci s bezdrátovou nabíječkou mě nabíjení nijak neobtěžuje.“ Vašek, Heuréka, 9. června 2019
  • Kladné ohlasy se objevují také na velké množství funkcí.
  • V recenzích se často vyskytovala také pochvala na displej, který je čitelný za všech podmínek.
  • Slova chvály si vysloužila i otočná luneta.
  • Bez povšimnutí nezůstaly ani notifikace a možnost přímého volání z hodinek.
  • „Chytré hodinky Samsung Galaxy jsou těmi nejlepšími hodinkami, které kdy Samsung představil. Vynikají svým designem, mají dobrou výdrž baterie a nabízí několik skvělých fitness funkcí.“ Server T3

3 důvody, proč si je nekoupit

  • Mezi negativními recenzemi se objevila delší doba nabíjení baterie.
  • Mínusem byla pro některé zákazníky vyšší cena hodinek.
  • Několik zákazníků si stěžuje na velikost ciferníku. „Zdají se mi příliš velké, na malé zápěstí se nehodí.“ Troj, Amazon, 27. listopad

Jak tyto hodinky obstály na českých a zahraničních serverech?

Na Alza.cz hodinky získaly 4,6 hvězdiček z 5 od 252 uživatelů. Na Heuréce se hodinky staly nejoblíbenějšími chytrými hodinkami vůbec a vysloužily si skvělé hodnocení 89 % ze 105 recenzí. Server Wired.com jim nadělil 7 bodů z 10 a server Digitaltrends.com 8 bodů z 10 možných. A jak tyto hodinky obstály na Amazonu? Získaly 4,2 hvězdičky z 5 možných od 1 853 uživatelů. Náš verdikt tedy nemůže být jiný než ten, že se do těchto hodinek rozhodně investovat vyplatí.

Přesvědčil vás náš článek o tom, že byste neměli s nákupem chytrých hodinek Samsung Galaxy Watch otálet? Pořiďte si je ještě dnes.

Autor článku