Prošívané kabelky

Máte už svoji prošívanou kabelku? Tento trend pobláznil celý svět a do obchodů přinesl tisíce modelů podobajících se ikonické Bottega Veneta kabelce. Vyberte si jednu i vy.

Náš tip

Čím větší, tím lepší

Typické oversize prošívané shopperky, které se staly trendem poslední sezóny, jsou splněným snem všech žen, které nemají v kabelkách nikdy dost místa.

U prošívaných shopperek platí čím větší, tím lepší, a to doslova. Aktuálně jsou trendy výrazné pastelové barvy, ale také lesklá imitace kůže, kterou využijete k jednoduchým outfitům či na dlouhý den v práci.

Ikonická prošívaná kabelka je na scéně již od roku 1929

Popularitu si však získala až v únoru 1955, proto má nejvýznamnější kabelka v dějinách módy od Chanelu označení 2.55. Kabelka na styl Bottega Veneta s pravidelným prošíváním je stále obrovským hitem a experti se jednohlasně shodují, že v kurzu zůstane ještě hodně dlouho. Už máte tu svoji?

S čím kombinovat prošívané kabelky?

Prošívaná kabelka s řetízkem je klasika, kterou má ve výbavě každá trendsetterka. V neutrálních odstínech je to nadčasový doplněk, který se hodí ke každodenním, ale také elegantně laděným outfitům do práce i do společnosti. Prošívaná crossbody kabelka v zářivých barvách je zajímavým extravagantním kouskem a osvěží každý outfit.