Espadrilky s vázáním

Espadrilky z přírodních a vysoce kvalitních materiálů jsou skvělou vycházkovou obuví. Měkká, polstrovaná podešev zajišťuje pohodlí, odolný svršek z bavlněného plátna udržuje stabilitu a efektní vázání dodává potřebnou šťávu.


 

Náš tip

Romantické duše zaplesají

Pikniky, výlety, vůně opalovacího krému a všudypřítomné květy. Vklouzněte do módních espadrilek s květy a užijte si tu pravou letní atmosféru naplno.

Jsou dokonale pohodlné, vzdušné a natolik variabilní, že v nich můžete protančit celou letní sezónou. Provedou vás každým večírkem, procházkou po městě i hektickým dnem v práci. Klínek a vázání jsou už jen třešničkou na dortu.

Espadrilky s vázáním ukážou vaše přednosti

Strhněte pozornost ke krásným nohám, vsaďte na espadrilky s vázáním. Skvěle dodají na ženskosti a jdou perfektně do páru s letními šatyšortkami. Ať už zvolíte klínky, vyvýšené platformy či plochou podrážku, vázání jim vždy dodá potřebný šmrnc, který je škoda schovávat pod dlouhou sukní. Dopřejte jim proto dostatek prostoru a jděte s kůží na trh.

S čím nosit espadrilky?

Ať už jste milovnice klínků či rovných podrážek, espadrilky vás vždy potěší svou všestranností. Lze je vzít k šatům, sukním, šortkámkalhotám, vždy se každému outfitu dokonale přizpůsobí. Zavděčí se dokonce i zarytým odpůrkyním nepohodlí na podpatcích. Espadrilky na klínku jsou tím nejlepším způsobem, jak si přilepšit na výšce a nedělat ústupky na pohodlí.