Dámské lněné kraťasy

Lněné kraťasy vám zajistí nejen dokonalé pohodlí po celý den, ale také vysoce elegantní vzhled. K dispozici jsou v různých barvách a sezónních potiscích. Veškeré kousky jsou navrženy s ohledem na prodyšnost, snadný pohyb a maximální ventilaci.

Náš tip

Lněné kraťasy na elegantní způsob

Bílé lněné kraťasy se sandály na platformě a lněným topem s florálním motivem, který je aktuálním hitem sezóny, působí velmi něžně a nechají vyniknout váš přirozený šarm.

Celou kombinaci pozvednete na novou úroveň, pokud ji doplníte stylovým slaměným kloboukem – a perfektní dovolenkový outfit je na světě. Přírodní materiály vytvoří harmonický celek.

Zamilujte si len i vy: tyto výhody vás přesvědčí

Oblečení ze lnu se perfektně hodí na léto. Len je prodyšný, pokožka pod ním dýchá, na dotek působí chladivě, může se pochlubit slušnou odolností a životností, dokáže absorbovat pot a pro jeho výrobu a zpracování se nepoužívají chemické látky. Je ekologický a vhodný i pro osoby s citlivou pokožkou.

Jak kombinovat lněné šortky?

Jednobarevné lněné šortky vypadají skvěle například s pruhovaným topem v námořnickém stylu, jemným řetízkem, hnědou kabelkouespadrilkami. Zajímavě k nim pasuje také tričko s potiskem a bílé tenisky. Vzorované šortky zase vyniknou k jednobarevnému topu nebo košili. Do vlasů si můžete uvázat i bandana šátek. Záleží na příležitosti.