Dámské bundy z pravé kůže

Doplňte svůj šatník o stylovou bundu z pravé kůže, která vám vydrží navěky. Doslova! Vyberte si kožený kabát, elegantní bundu či stylový křivák. Na Modio.cz najdete vše na jednom místě.

Náš tip

Každý den jiná, každý den svá

Dámský křivák se v posledních letech stal jednoznačně nejoblíbenějším modelem kožené bundy. Ještě žádný nemáte? Tak to pojďte honem napravit!

A jaký vlastně vybrat? Černý křivák bude skvěle vypadat ke skinny džínám s vysokým pasem a basic tričku. Nezapomeňte přidat také kožený pásek s výraznou sponou. Obyčejný outfit v černé barvě rozzáří růžový či červený křivák. Zatímco béžový křivák se hodí k elegantnější kombinaci palazzo kalhot a crop topu.

Dámská kožená bunda je nesmrtelná

Hledáte univerzální kousek, který se hodí k džínámšatům a můžete ho nosit téměř po celý rok? Vyberte si z naší nabídky dámských kožených bund. Kvalitní kůže nejenže vydrží věky, ale čím déle ji budete nosit, tím lépe bude vypadat. Na letním festivalu koženou bundu ležérně přehodíte přes šaty, v zimě ji zase navrstvíte přes huňatý svetr.

Kožená bunda na tisíc způsobů

Kožené bundy, dříve výsada pankáčů a motorkářů, jsou dnes oblíbeným kouskem dámského šatníku. Líbí se vám kovbojská bunda s třásněmi, bomber s kovovými cvočky, semišová bunda s beranicí či elegantní vypasovaný kabátek s kožešinovým límcem? Ať už jste duší rockerka, nebo bohémská víla, u nás si vyberete. Stylový outfit doladí kabelka či peněženka z pravé kůže.