To nejlepší z kšiltovek

Publikace: 08.08.2017
Kšiltovka patří k nejoblíbenějším pokrývkám hlavy už více než 150 let. Z části dresu oblíbeného basebalového týmu se stal fenomén, který si nejdříve osvojila hiphopová kultura a potom i celý zbytek světa. Průkopníkem moderních kšiltovek je značka New Era, která vynalezla legendární model 59-Fifty. Dnes stále vyrábí kšiltovky na míru ligovým týmům v americké basebalové lize i americkým vojákům. I když této firmě patří většina trhu, má i spoustu konkurentů, kteří jí v „kšiltovkovém businessu" šlapou na paty...

Mitchell & Ness

Americká společnost zaměřená na výrobu kvalitního sportovního oblečení a doplňků vyrábí kšiltovky už více než 100 let. Celá produkce se vyznačuje důrazem na tradiční vintage designy, kvalitními materiály a zpracováním. 

Diamond Supply

Umění designera Nicka Tershay získalo této mladé módní značce velkou základnu fanoušků během několika málo let. Nejdříve byla zaměřena na oblast skateboardingu, ale hodně rychle se její produkty s diamantem v logu rozšířily i mezi další sportovce, hvězdy showbusinessu a odtud k široké veřejnosti. Poptávka po této značce byla v Evropě příliš vysoká, takže chvíli trvalo dostat ji do České republiky... ale všechno dobře dopadlo, hurá!  

Autor článku

Modio

Redaktor