Na HBO startuje seriál s Jennou Lyons, ženou, která oblékla Michelle Obamu i celý svět

Publikace: 05.12.2020

„Žena, která obléká Ameriku.“ Tak americký magazín New York Times v roce 2013 začal přezdívat Jenně Lyons, módní stylistce, která stála za úspěšnými marketingovými strategiemi a kolekcemi pro módní značku J.Crew. Z místa, které z ní udělalo hvězdu sice před třemi lety odešla, titul ji ale nikdo už nesebere. 

V J.Crew se neproslavila konkrétním produktem ani kolekcí, ale to způsobem, jakým inspirovala ženy – od Michelle Obamy po mladé dívky na středních školách –, aby se naučily, že móda může být zábava a neexistuje jeden jasný trend, jedna dokonalá postava ani jeden vkus. Podprahově celou generaci naučila, že pravidla by se měla ignorovat a styl by měl být stejně jedinečný, jako je jeho nositel. Mikiny přes sukně, tenisky k šatům, podpatky k džínům. To všechno je Jennin odkaz. 

Teď se Lyons se svým poselstvím vrací. A rovnou na televizní obrazovky v nové show HBO Max Stylish with Jenna Lyons. V ní bude společně se svým týmem měnit šatníky, domovy i životy vybraných účinkujících. 

Jenna Lyons v nové reality show pro HBO Max

„Je to sloučení dvou žánrů, které diváky bavi – reality show a soutěže," popisuje nový pořad vedení televizní a streamovací stanice HBO. "Jennu budete sledovat, jak řeší designové projekty, mezi které patří renovace brooklynského městského domu její kamarádky, návrh vlastní nové kanceláře, ale i módní, jako je pomoc se stylingem pro klientku. Během toho všeho bude navíc Jenna Lyons testovat skupinu kreativních spolupracovníků, kteří se uchází o místo v její firmě," dodává stanice. 

První díl startuje 3. prosince 2020. Pokud jste tedy hledali něco, u čeho relaxovat, ale zároveň neprokrastinovat, právě jste našli skvělý zdroj (nejen) módní inspirace.

 

 

Autor článku