Když nechcete gumáky!

Publikace: 02.11.2017
Napadá vás horší podzimní probuzení, než když namísto očekávaného babího léta za okny lije jako z konve? Zrovna vás nečeká "lazy day", kdy byste se mohla zachumlat do peřin, popíjet horký čaj, tulit se ke svému mazlíčkovi (ať už to bude nějaký chlupáč nebo přítel :D) a sledovat romantické filmy.. právě naopak! - Čeká vás celodenní zařizování, při kterém se jen tak nezastavíte a navíc byste i za těch okolností chtěla ve městě vypadat stále trendy!
S deštěm má většina z nás spojeny především holínky, které já osobně miluji! Ale představa, že máte například na důležitou schůzku připraven elegantní outfit s romantickými prvky a máte si k němu nazout holínky, je trošku k pláči :D..
Pravdou ale je, že se stačí pořádně rozhlédnout - holínky totiž nejsou to jediné, v čem můžeme vyrazit, když venku vypukne ten pravý nečas. Existuje hromada stylových bot, ve kterých "plavat" určitě nebudete, zahřejí a mohou mít dokonce i podpatky!
Díky bohu se na praktičnost bot začíná orientovat stále víc a víc značek a tak můžete boty odolné dešti objevit víceméně v každém obchodě, ať už internetovém nebo kamenném a díky kterým vyzrajete i nad tím nejdivočejším počasím! :)

Tak hurá na boty, které jsem pro vás vybrala, ať máte v botníku brzy nějakou novinku :)).

Autor článku