Jaké boty vám tohle léto nesmí chybět?

Publikace: 29.06.2017
Léto má většina z nás spojeno s pohodlnými botami, jako jsou žabky nebo jednoduché sandálky, které jsou jednoznačně více praktické než módním kouskem... a to je velká škoda! Paleta bot, které můžeme v létě nazout, je totiž pestřejší než kdykoli jindy a horké počasí si vyloženě žádá o to, obout něco jiného... originálního... a především nespoutaného! Pryč jsou doby, kdy boty uniformně ladily s kabelkou a kdybyste si je tak letos vypůjčila i od samotné Lady Gaga, určitě nešlápnete vedle.
Většinou v létě saháme po květovaných šatech, které doplňujeme jednoduchými botami, případně pak třeba po šatech džínových, které snesou i kombinace s botami výraznějšími. Ale co kdybychom na to pro tentokrát šly úplně jinak? Namísto květinových šatů sáhnout po potisku květin na botách, džínové šaty vyměnit rovnou za džínové boty... a že někdo řekl, že vzory se nekombinují? Tak to letos rozhodně neplatí! Kvést vám totiž může současně hned několik kousků a divila byste se, jak vám takhle pestrý outfit hned zvedne náladu! :)
Umět nosit extravagantní kousky je dar a tak i ženy, které si na ně samy netroufnou, se za vámi ve většině případů rády otočí s obdivným pohledem.  Ale protože jsou příležitosti, kdy více než „být módní ikonou", je třeba například stihnout pracovní schůzku, byly kromě podpatků až do nebe vynalezeny také espadrilky. Boty „s přírodní podrážkou", už několik let patří mezi nejoblíbenější letní obutí a i když jsem se jim já sama pěkně dlouhou dobu bránila zuby nehty, teď na ně nedám dopustit a s odchodem léta je tak vždycky s těžkým srdcem dávám zpět do krabic a nemůžu se dočkat, až na ně zase nadejde čas! Pokud tedy hledáte pohodlí a ještě k tomu za skvělou cenu, věřím, že si espadrilky zamilujete stejně jako já.

Tak co, které budou ty vaše? <3

Autor článku