Divoška nebo romantička? Co všechno o vás prozradí barva spodního prádla

Publikace: 24.05.2022

Přemýšlela jste někdy, co o vás vypovídá vaše spodní prádlo? Nejste sama! Každý odstín vyvolává jiné pocity nebo emoce, barvy tak hrají velkou roli při vytváření nálady a jsou velkou součástí neverbální komunikace. Muže i ženy velmi snadno upoutají například zářivé odstíny a pestré vzory. Barvy ale také odrážejí naši osobnost nebo to, jak se v danou chvíli cítíme. Zjistěte, co o vás vypovídá vaše spodní prádlo ještě dnes!

Černé spodní prádlo

Černé spodní prádlo je elegantní, sofistikované, snadno se nosí a za každých okolností vytváří smyslnou atmosféru. S černými kalhotkami a ladící podprsenkou tak chybu rozhodně neuděláte. Pokud máte ve svém šatníku opravdu hodně kousků v černé barvě, jste pravděpodobně sebevědomá, odvážná a máte asertivní osobnost. Víte, co chcete a jak toho dosáhnout. Ostatní obdivují vaše ambice a nadčasový styl. Ve vztahu býváte dominantní a někdy dokážete skrývat své skutečné emoce.

Bílé spodní prádlo

Bílá je barva čistoty, něhy a nevinnosti. Bílé spodní prádlo preferují ženy, které si v životě váží jednoduchých věcí, jsou milující, starostlivé a vyrovnané. Obvykle mají také extrémně vysoké nároky na pořádek a čistotu. Mohou působit sebevědomě a vážně, ale v srdci jsou to zaryté romantičky. Velmi dobře navazují nová přátelství a nemají rády emoční vzruchy.

Béžové spodní prádlo

Jste extrémně praktický člověk, ale to neznamená, že jste nafoukaná, právě naopak. Jste přirozená, uvolněná a nemáte co skrývat. Lidé, kteří nosí spodní prádlo v nude barvě jsou zkrátka rádi připraveni na všechno, a to za všech okolností. Dáváte přednost klasickému stylu před módními výstřelky, díky tomu platíte mezi svými přáteli za módní ikonu.

zdroj: Zailos / Unsplash

Červené spodní prádlo

Když se řekne červené spodní prádlo, lidem se obvykle vybaví sexy kalhotky a podprsenka na žhavý večer ve dvou. Červená je barvou vášně, lásky a smyslnosti a má v sobě také prvek půvabu. Sexuální poradci tvrdí, že červené spodní prádlo poukazuje na intenzivní vzrušení a touhu. Pokud jste tedy fanynkou šarlatového prádla, pravděpodobně jste velmi vášnivá, atraktivní, ohnivá a vztah s vámi je velmi intenzivní zážitek.

Zároveň jste velmi dobrá řečnice, která ví, co chce! Moc dobře si uvědomujete, že s červeným prádlem budete středem pozornosti, ať jste kdekoliv. Ostatní vašemu kouzlu jen těžko odolávají.

Růžové spodní prádlo

V závislosti na tom, jaký odstín růžové si vyberete, vám barva prozradí řadu různých věcí o vaší osobnosti. Tmavě růžová je podobná červené, jste tedy velmi odvážná a vášnivá. Světle růžová naopak představuje ženskost, něhu a jemný přístup. Ženy, které se rozhodnou pro růžové spodní prádlo, budou s největší pravděpodobností hravé a otevřené. Ačkoliv růžová barva evokuje pocit nevinnosti, je pod ní skrytý i náznak drzosti.

Fialové spodní prádlo

Fialová barva je spojována s luxusem a prestiží. Dříve byla vyhrazena pro královské rodiny, takže ji rolníci nesměli nosit. Je velmi ceněná, protože se v přírodě vyskytuje jen zřídka. S ohledem na to je fialové spodní prádlo neuvěřitelně elegantní, ženské a má romantickou přitažlivost.

Pokud je fialová jedna z vašich oblíbených barev, je pravděpodobné, že máte vytříbený vkus a ráda si jednou za čas dopřejete něco luxusního! V oblibě ji mají ženy, které jsou citlivé, kreativní, obětavé, vášnivé a často také zaměřené duchovně. Je dokázáno, že tmavší odstíny inspirují k flirtování.

Modré spodní prádlo

Od středověku je modrá symbolem loajality a důvěry. Chcete-li vašemu partnerovi naznačit, že jste mu zcela oddána, noste chladnou, klidnou a uvolněnou modrou. Modré spodní prádlo je o něco méně mainstreamové než červené nebo černé, když však vyberete dobře padnoucí kousek, dokáže sdělit něco, co žádná jiná barva nedokáže.

Na modré kalhotky a ladící podprsenku si potrpí zejména ženy harmonicky založené, energické a přátelské. V posteli jste rozpustilá a máte bujné sexuální fantazie.

Zelené spodní prádlo

Existuje důvod, proč se říká, že je někdo „zelený závistí“, a to proto, že smaragdový odstín je často spojován s žárlivostí. Zatímco zelená barva může vašeho partnera pohánět „divokou touhou“, drama a podezřívavost vám šťastný vztah nezajistí.

Zářivé barvy a pestré vzory

Jste žena milující zábavu, hravost a uvolněný životní styl – jste vždy v kurzu. Máte jedinečný vkus, díky kterému vyčníváte z davu. Vaše dobrodružná povaha znamená, že jste připravena na cokoliv a kdykoliv – díky čemuž jste ve společnosti oblíbená.

Autor článku

Dáša Veverková

Šéfredaktor & Obsahový specialista

„Jsem Dáša – naivní snílek, který věří, že smyslem lidského života je pomáhat druhým. Vystudovala jsem obchodní akademii se zaměřením na právní činnost a několik let se pohybovala v sektoru služeb, díky tomu znám velmi dobře práva zákazníků i povinnosti prodejců. Od roku 2016 se věnuji online marketingu, konkrétně obsahové strategii a testování produktů. Mým cílem je publikovat články založené na vědeckých poznatcích, nezávislém průzkumu trhu a osobních zkušenostech.“