CO TAKHLE: Obléknout se jako SELENA GOMEZ?

Publikace: 31.10.2017

Skládaná sukně

Poslední dobou se mi zdá, že když vidím fotku nějaké celebrity, jak si vykračuje po ulici, tak je oblečená jako strašák do zelí. Už se v módě moc nejedná o to, že se obleču hezky, aby se to k sobě alespoň trošku hodilo, ale spíš o to se snažit sladit, co nejpodivnější kousky a materiály. Proto mám ráda Selenu Gomez, která si za ta léta, co ji můžeme vidět v záři reflektorů, stále drží svůj styl.

První outfit jsem vybrala záměrně kvůli sukni. Sama skládanou sukni mám, takže si myslím, že si podobný outfit může dovolit většina z nás. Selena si příliš nepotrpí na přehnaně barevné kombinace, ale upřednostňuje jednoduchost. To můžeme vidět na tomto příkladu.

Zajímavé sáčko

Další outfit jsem vybrala, protože se mi líbilo oživení černobílé kombinace o zajímavě řešené sáčko. Je to letní outfit, přiznávám, ale kdyby se boty vyměnily za nějaké pěkné kotníčkové kozačky a tílko za svetr, dal by se outfit úplně v klidu aplikovat i do podzimního šatníku. Co myslíte? :-)

Krémová barva

Poslední outfit je taková Selenina klasika, jelikož hraje krémovými barvami. Pokud se podíváte na nějaké fotky Seleny nebo ji třeba sledujete nějak pravidelně, tak si můžete opravdu všimnout, že krémová barva je Selenina hodně oblíbená. Popravdě i mně se dost líbí, ale když se tak zamyslím v šatníku ji nemám. S tím bych měla asi něco udělat. :-)

Autor článku