Těhotenské legíny

Oblíbený módní kousek, který doporučuje 10 z 10 nastávajících maminek. Zainvestujte do svého pohodlí v tomto jedinečném období vašeho života. V nabídce najdete krátké, dlouhé i ¾ legíny v mnoha barvách.

Náš tip

Univerzální černá k telce, do města i na sport

Přesvědčit se investovat do těhotenského oblečení může být náročné – obzvlášť pokud máte pocit, že dané kousky už více nevyužijete.

Těhotenské legíny v černé barvě však stojí za to. Využijte je k pohodlnému nošení doma, doplníte jimi každý outfit do města či na nákupy a ještě si v nich i zacvičíte – a to vše s dokonalým komfortem.

Těhotenské oblečení ovládly dámské legíny

Ani s těhotenským bříškem se nemusíte vzdát bezvadného vzhledu na úkor pohodlí! Těhotenská móda může být stejně stylová, komfortní a legíny můžete nosit na nespočet způsobů. Vysoký střih poskytuje oporu rostoucímu bříšku, není se tak čemu divit, že právě legíny se staly nejoblíbenějším oblečením pro těhotné.

Pohodlné legíny pro těhotné do každého počasí!

V chladném počasí vsaďte na zateplené těhotenské legíny, ve kterých vás nikde nic nebude tlačit, ale zároveň vás spolehlivě zahřejí. V letních měsících vám přijdou vhod těhotenské ¾ legíny – zkombinujte je s lehkou tunikou, vklouzněte do nazouváků a můžete vyrazit.